woensdag 18 januari 2012

Into the Dark!

De locatie voor de opnames van deel 5

Het script van Paul V. en Robert A.T. heeft een vertraging opgelopen. Dat is balen voor alle teams die met smart zitten wachten op script deel 5.
Pinkstar pictures heeft hier geen last van! Komend weekend zijn de opnames van het door de tv dokter en mij geschreven script deel 5. 'Helaas' moeten we vanwege expositionele redenen, die verband houden met het karakter van ons project, de scriptlijn tijdelijk verlaten. M.a.w. het geneuk van Merel en Remco is voor ons niet interessant, daar we ook nog de homofiliteit van Remco nader willen duiden.

Helaas heb ik voor deze exposé het door mij gehate middel van de flashback moeten toepassen. We gaan dus terug naar het moment van de vermeende bezwangering van Nadja. Daarbij gaan we nog een vrolijk stukje zang doen en ook de fantastische Wim is weer van de partij.

Voordeel van deze gang van zaken is dat wij meer tijd hebben voor de post productie en een beter eindproduct kunnen neerzetten. Ik hoop dat de grote meester onze 'dwaling' kan waarderen en zo niet dan niet!

groet Wijntz

3 opmerkingen:

  1. Gezellig.
    Almere.
    Altijd gezellig.

    Niet teveel weggeven hè, collega. De TV dokter is net bezig met een blogpost over spanningsbogen en die moeten we wel een beetje opbouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke stukjes, soort Gazette van Verhoevendorp.
    Schrijf je ook nog eens iets over de muziek?

    BeantwoordenVerwijderen